Menu Close

Mijn tuin in april

Pieris japonica
Ik heb het momenteel te druk. Dat merk ik aan alles en ik hoop dat er gauw een einde aan komt, want het is niet goed voor me. De tuin lacht me toe en schreeuwt om aandacht, maar ook daar kom ik dus niet aan toe. Het enige dat ik doe is soms een serie foto’s maken. De foto’s die hieronder staan heb ik op 19 april genomen. Met de intentie om ze hier te publiceren, maar zelfs dat lukte toen niet.

Daarom dan nu maar, alsnog: een rondje door mijn siertuin. Want gelukkig is die ook zonder dat ik actief ingrijp best heel erg mooi!

[nggallery id=9]

2 Comments

    • Karen Drost

      Dank je Lucie. Ik doe mijn best om er zoveel mogelijk van te genieten. Zelfs al is het maar van binnen, kijkend door het raam 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.