Menu Close

Over bloemetjes en bijtjes. Of eigenlijk vooral over bloemetjes. Heel veel bloemetjes!

Overzichtsfoto achtertuin
Gisteren heb ik van een vriendin een fotocamera (een Panasonic DMC-FZ18) te leen gekregen. Ik wil graag beter leren fotograferen, en dan vooral voedsel. Omdat ik helemaal niets van camera’s weet wilde ik er graag eentje lenen om ervaring op te doen voordat ik er eventueel zelf een aanschaf. Thea heeft een camera die ze wel een poosje kan missen en gisteren hebben we hem opgehaald.

Gisterenavond ben ik meteen gaan experimenteren. Niet met voedsel, maar in de tuin. Wat een genot! Wat een verschil ook met de foto’s die ik tot nu toe maakte met iPhone en iPad. Met deze camera kan ik heel dichtbij komen om details te fotograferen. Hij stelt automatisch scherp en herkent zelfs in veel gevallen het object. Bij het fotograferen van bloemen verschijnt er een bloemetje in het display, en bij voedsel een bordje met mes en vork. Heel knap dat zo’n ding dat kan.

Ik heb dus meteen heel erg veel foto’s gemaakt. Een selectie daarvan wil ik met je delen. Het is teveel om ze zo op deze pagina te zetten, dus ik heb er een galerij van gemaakt. Klik voor een vergroting, navigeer met de pijltjes en enjoy the ride!

N.B.: Vergeet niet door te scrollen naar beneden, want er is nog een hele pagina met foto’s bereikbaar via het pijltje onderaan deze reeks foto’s.

[nggallery id=10]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *