Menu Close

Mijn tuin in week 38: tientallen herfstbloeiers

Afrikaantje
De herfst is een feit. De temperatuur overdag haalt de 20 graden niet meer en het is grauw, nat en stormachtig. Tijdens mijn rondje door de tuin heb ik dit keer alle planten die nog bloeien gefotografeerd. En dat zijn er nogal wat, dus pak een kop thee en ga er eens lekker voor zitten.

VoortuinEerst nog 2 foto’s van de voortuin, want die heb ik al lang niet meer laten zien. Wel steeds details van al het moois dat ik daar aantref, maar geen overzicht. Hier zie je een deel van de voortuin, gefotografeerd vanaf de conifeerhaag.

Nogmaals voortuinEn hier nog meer voortuin, als je doorloopt, voorbij de Japanse Esdoorn.

De rest van de foto’s zet ik weer in een galerij. Klik erop om ze te vergroten. En denk erom; het zijn 76 foto’s, verdeeld over 3 pagina’s!

[nggallery id=28]

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *