Menu Close

Rozenkwekerij De Wilde

Rozenkwekerij De Wilde

Afgelopen maandag was het eindelijk zover; ik ben samen met mijn vriendin Inge naar Zutphen geweest om rozen te kopen bij De Wilde. Het was voor ons allebei de eerste keer dat we daar waren, maar vermoedelijk niet de laatste. Wat een weelde! Verbazingwekkend hoeveel rozen er nog in bloei stonden. Wel een beetje druilerig na al die regen, maar toch.

We hebben ons heel erg ingehouden. Ik kwam voor 6 klimrozen en dat is ook precies wat ik heb gekocht. In een eerder blog had ik al geschreven dat ik een Golden Showers, New Dawn en Azubis wilde aanschaffen. Daar is een Naheglut bij gekomen, nadat ik daar een foto van had gezien van bij een vriendin. Maandag heb ik er een Westerland en een Guirlande D’Amour bij uitgezocht. Zo heb ik een mooi palet van kleuren, samen met de Rosa Pippin die ik al heb. De Azubis moest nog uit de grond komen en wordt over ca. 2 weken nagezonden.

[nggallery id=30]

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.