Menu Close

Over mij

portretfoto Karen DrostMijn naam is Karen Drost. Jaren geleden begon ik deze website om mijn ervaringen in de tuin en keuken te delen. Sinds dien is er nogal wat veranderd. Sinds april 2018 heb ik geen vaste woon of verblijfplaats meer en reis met mijn lief Christophe als “pet- and house sitters” door Frankrijk en de rest van de wereld.

In het verleden heb ik via deze website mijn diensten aangeboden als Ayurvedisch voedingsadviseur en als hoefbeklapper voor paarden. Hoefbekappen doe ik niet meer, aangezien het met mijn huidige leefstijl niet mogelijk is. Als je op zoek bent naar hulp om je voedingspatroon te veranderen, dan ben ik je graag van dienst. Klik hier om een vrijblijvende afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking.

Tevens had ik een zadenlijst, maar bij gebrek aan tuin heb ik ook die niet meer…

Mijn paard Wouter heb ik nog altijd. Hij is met pensioen en leeft het goede paarden leven in Mander. Ik bezoek hem wanneer ik in Nederland ben, wat niet vaak is en dat vind ik wel moeilijk. Maar ik troost me met de gedachte dat hij in uitstekende handen is en mij niet nodig heeft om gelukkig te zijn.

Vooralsnog is deze website in de slaapstand. Wellicht dat ik hem ooit in de toekomst weer nieuw leven zal inblazen. Wie weet… Maar het blog over de siertuin en de moestuin blijft bestaan, even als de recepten die ik met zoveel liefde heb gepubliceerd.

Voor meer informatie over mijn huidige leven kun je terecht op JustGoPink!