Go Back
Onweerstaanbare bounty puur

Luie keukenmeiden bounty-puur (vegan, zonder suiker, gluten-vrij)

Gelijke hoeveelheden dadels, (para)noten, kokos, cacao en kokosolie leveren een onweerstaanbaar lekker doch verantwoord chocolaatje op.
Prep Time 15 mins
Total Time 45 mins
Servings 28 stuks

Ingredients
  

  • 80 g dadels medjoul
  • 75 g paranoten
  • 40 g geraspte kokos
  • 45 g cacao
  • 120 ml kokosolie vloeibaar

Instructions
 

  • Doe de dadels en de noten in de keukenmachine en maal ze tot ze heel klein en kruimelig zijn. Voeg de kokos, cacao en olie toe en maal nogmaals. Schraap indien nodig een paar keer de wanden schoon. Het mengsel wordt behoorlijk vloeibaar.
  • Giet het mengsel in een diepvriesdoosje (leg er eventueel een stukje bakpapier in zodat je het er later makkelijker uit kunt halen) en zet het een half uur in de diepvriezer.
  • Als het goed is heb je nu een tamelijk hard blok chocolade. Snijd het in stukjes en geniet ervan!